Een afspraak maken voor een medische keuring als piloot of cabin crew

Graag een afspraak maken voor een medische keuring als piloot of cabin crew ikv uw medische licentie? Neem dan nu telefonisch contact op met Dr. Kremer via +32 489 85 55 86. Op deze manier kan de ernst, dringendheid en uitgebreidheid van uw dossier ingeschat worden. Zodus, kan er een correcte planning gemaakt worden met voldoende tijd voor de consultatie. Het is mogelijk dat Dr. Kremer op dat moment al enkele medische vragen zal stellen om u richting te geven in welke documenten u moet voorzien tijdens de consultatie.

Hieronder vindt u ook het aanvraag formulier voor een afspraak. Zo kunt u snel een moment kiezen voor uw keuring, 24/7 en volledig digitaal!

De afspraken vinden plaats in de huisartsenpraktijk Quarebbe, Bruulstraat 7, 3071 Erp-Kwerps

Bij vragen kunt u ons ook altijd een bericht versturen met uw gegevens via ons contactformulier. Medische vragen zullen echter nooit via email beantwoordt worden (GDPR wetgeving). Voor dringende medische problemen neemt u best contact met uw huisarts of bij zeer dringende problemen met het noodnummer 112.

Digitaal een afspraak maken

Via dit formulier kunt u online een afspraak aanvragen voor het onderzoek. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met u op om het best mogelijke moment met u af te spreken! De persoonlijk zorg, waarbij u centraal staat is onze prioriteit!

Aanvraagformulier medische keuring