Dr. Kremer Laurens

Ik ben voornamelijk werkzaam als huisarts in de gemeente Erps-Kwerps (Kortenberg), België. Daarnaast ben ik actief als Flight Surgeon en eerstelijnsarts voor de Belgische Defensie. Ik volgde mijn opleiding geneeskunde en huisartsgeneeskunde aan de K.U. Leuven en mijn opleiding tot Aeromedical examiner (AME) in Nederland, onder supervisie van de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaartgeneeskunde en de Koninklijke Luchtmacht van Nederland. Ik ben altijd zeer enthousiast geweest rond alles wat met luchtvaart te maken heeft. Daarom wil ik mijn medische kennis ook aanwenden om de interesse in luchtvaart bij anderen aan te wakkeren, de mogelijkheden te vergroten en kansen te bieden aan zij die even hard gebeten zijn door de vliegmicrobe!

Waar?

De onderzoeken en consultaties gaan door in de huisartsenpraktijk Quarebbe in Erps-Kwerps. Dit pand werd in 2020-2021 volledig gerenoveerd tot moderne huisartsenpraktijk met ruimte voor secretariaat en paramedische beroepen. Er is een wachtruimte op de gelijkvloers en een publiek toilet. U hoeft zich niet aan te melden als u op afspraak komt, Dr. Kremer zal u in de wachtzaal komen halen.
De praktijk is gelegen te Bruulstraat 7, 3071 Erps-Kwerps, België.