Luchtvaartgeneeskunde wordt uitgeoefend door een erkend aeromedical examiner (AME) of nog luchtvaartgeneeskundige of vliegerarts. In de militaire luchtvaart wordt er ook gesproken van een Flight Surgeon. Het is één van de vele huidige medische subdisciplines voor artsen. Voor de AME, staat de gezondheid en veiligheid van al wie vliegt centraal. Dit betreft zowel de piloten en cabin crew, als de passagiers. Daarnaast is het ook de taak van de aeromedical examiner om een correcte medische selectie procedure te bewaken en de (kandidaat) piloot te begeleiden en te ondersteunen in dit proces.

Hier vindt u meer informatie over de EASA Klassen voor luchtvaart

Hier vindt u meer informatie over het medisch onderzoek

Hier vindt u meer informatie over wanneer u op controle moet komen

Hier vindt u meer informatie over een Fit-To-Fly advies voor reizigers

Maak een afspraak voor uw volgend medisch onderzoek

Samen zoeken we naar en moment dat u het beste uit komt!

Afspraak maken

Wie is wie?

Hier vindt u meer informatie over de praktijk die u zal verder helpen naar uw volgende stap in de luchtvaartsector in een gezond en veilig milieu.

Verder lezen

Tarieven

Hier vindt u meer informatie over de verschillende tarieven voor de onderzoeken en keuringen. Op een transparante manier krijgt u een financieel overzicht.

Verder lezen

Contact

Hier vindt u meer informatie over de ligging van de praktijk en hoe u ons kunt contacteren. Wij zijn bereikbaar voor u.

Verder lezen

Formulieren

Hier vindt u de verschillende formulieren die u mogelijk nodig hebt voor het medisch onderzoek. Neem bij vragen contact met ons op.

Verder lezen

Nuttige links

Hier vindt u verschillende nuttige sites met meer informatie. Kunnen wij uw vragen niet beantwoorden? Neem dan een kijkje.

Verder lezen

Privacy verklaring

Hier vindt u onze privacy verklaring en wettelijke informatie. De vertrouwelijkheid van uw gegevens en dossier zijn voor ons van het grootste belang.

Verder lezen